Autor:
Melania Stoica
| luni, 29 august 2016 | 0 Comentarii
| 121 Vizualizari

Diego Maradona

Fostul mare fotbalist de origine argentiniană, Diego Maradona, nu a fost lăsat să se urce în avion pe un aeroport din Buenos Aires, deoarece pașaportul său figara ca fiind furat în baza autorităților.

Potrivit Digi24, Maradona trebuia să ia, împreuna cu iubita sa, zborul către Dubai, însă în momentul în care s-a prezentat la aeroport, tehnicianul i-a spus că nu poate călători din cauza faptului că pașaportul său este declarat furat.

Cu toate că și-a sunat agentul pentru a găsi o explicație, marele fotbalist argentinian nu a reușit să părăsească țara și a fost nevoit să se întoarcă acasă.

„Nu voi lăsa pe nimeni să îmi controleze viaţa. De la vârsta de 15 ani am făcut ce am dorit şi nimeni nu îmi poate spune ce să fac. Este o prostie plângerea cu privire la furtul paşaportului pe care îl am în mână. Avocatul meu, Matias Morla, va face cercetări cu privire la această minciună orchestrată de vreun politician. Matias este umbra mea şi îl va găsi pe cel responsabil de ce s-a întâmplat”, a transmis Maradona pentru Diario Popular, acesta fiind de părere că toată această scenă a fost orchestrată de un politicianTag-uri:
diego maradona, argentina, buenos aires, aeroport, dubai

https://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2016/08/maradona-465x390.jpghttps://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2016/08/maradona-465x390-300x276.jpgrootstireaActualitate/EsentialSport
Autor: Melania Stoica | luni, 29 august 2016 | 0 Comentarii | 121 Vizualizari Diego Maradona Fostul mare fotbalist de origine argentiniană,...

Preluat de la EVZ