Autor:
Matei Năstase
| luni, 29 august 2016 | 1 Comentarii
| 212 Vizualizari

Elena Udrea

Elena Udrea le va pregăti micul dejun, cu omletă și cafea, oamenilor care vor veni să facă curățenie la Corbu. Acțiunea este organizată chiar de fostul ministru al Transporturilor. Ea se arată revoltată de genustul unor tineri petrecăreți, care au făcut grătare și au intrat cu mașinile pe plaja sălbatică.

Redăm în totalitate mesajul Elenei Udrea, postat pe pagina sa de Facebook.

”Am făcut de foarte multe ori plajă la Corbu anul acesta și anul trecut. Am putut constata că este un loc din ce în ce mai aglomerat, deși este plajă sălbatică. Că una care am văzut cum a fost distrusă Vama Veche în ultimii 25 de ani printr-o dezvoltare imobiliară și economică fără nicio regulă, mă tem că această va fi și soarta zonei Corbu. Autoritățile sunt incapabile să stabilească reguli prin care să o protejeze și să oblige oamenii să le respecte.

Că răspuns la nesimțirea celor din știrea următoare și a altora pe care nu îi vedem, vă propun celor care vă pasa de natură și de conservarea plajelor sălbatice din țara noastră, să mergem după închiderea sezonului să facem curățenie în Corbu.

O acțiune de o zi, pentru că și la anul și peste 25 de ani, noi și alții să ne putem bucură de frumusețea acestui loc.

P.S. Și fiindcă se spune că gătesc cea mai bună omletă, celor care faceți efortul să veniți la acțiune, vă pregătesc micul dejun: omletă, și cafea, la Corbu.

Revin cu detalii.”Tag-uri:
elena udrea, facebook, corbu, vama veche, raspuns, stire, omleta, oua, cafea, actiune, gratare, plaja salbatica

https://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2016/08/elena-udrea-a-aratat-aproape-totul-465x390.jpghttps://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2016/08/elena-udrea-a-aratat-aproape-totul-465x390-300x300.jpgrootstireaActualitate/EsentialActualitate
Autor: Matei Năstase | luni, 29 august 2016 | 1 Comentarii | 212 Vizualizari Elena Udrea Elena Udrea le va pregăti micul...

Preluat de la EVZ