Autor:
Dodo Romniceanu
| luni, 29 august 2016 | 0 Comentarii
| 156 Vizualizari

Jihadistul, ridicat de oamenii legii

Preotul paroh al unei bisericuţe catolice din Indonezia a fost atacat şi lovit de mai multe ori cu un topor manipulat cu încrâncenare de un tânăr jihadist sinucigaş, care eşuase să se arunce în aer pe treptele altarului.

Sângerosul atac s-a produs în timpul Sfintei Liturghii oficiate în Biserica Sfântul Iosif din oraşul Medan, nordul insulei indoneziene Sumatra. Preotul în vârstă de 60 de ani a suferit însă doar răni uşoare iar atacatorul – în vârstă de doar 18 ani – a fost imobilizat de enoriaşi până la venirea poliţiei.

Martorii oculari au povestit ulterior că jihadistul, în rucsacul căruia a fost găsit steagul negru al Statului Islamic, s-a năpustit iniţial pe treptele altarului unde a încercat să se detoneze, dar dispozitivul artizanal a produs doar o mică flamă, fără să explodeze. Iritat de acest eşec lamentabil, teroristul l-a atacat pe preotul Albert Pandiangan cu toporul, dar a fost rapid imobilizat de credincioşii catolici.

Jihadistul fost predat poliţiei cu nenumărate lovituri la nivelul feţei şi hainele pline de sânge (foto sus), mărturisindu-le anchetatorilor că nu a planificat de unul singur atacul.

Tag-uri:
atac terorist, atac preot catolic, biserica sfantul iosif, Sumatra, Medan Sumatra, jihadist biserica

https://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2016/08/terorist1-465x390.jpghttps://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2016/08/terorist1-465x390-300x300.jpgrootstireaActualitate/EsentialInternaţional
Autor: Dodo Romniceanu | luni, 29 august 2016 | 0 Comentarii | 156 Vizualizari Jihadistul, ridicat de oamenii legii Preotul paroh al...

Preluat de la EVZ