loading…

O bombă a fost detonată în cursul nopții de duminică spre luni în parcarea Institutului de Criminalistică din Bruxelles, însă nu au existat victime în urma acestui incident, relatează presa belgiană, notează BBC News online.

O bombă a fost detonată în cursul nopții de duminică spre luni în parcarea Institutului de Criminalistică din Bruxelles, însă nu au existat victime în urma acestui incident, relatează presa belgiană.

Incidentul a avut loc cu puțin timp înainte de ora locală 02:30 (03:30 ora României) în parcarea instituției.

Potrivit informațiilor disponibile, un vehicul ar fi intrat în parcare, trecând peste trei bariere, iar “unul sau mai mulți” suspecți ar fi detonat ulterior o bombă, informează postul RTL Belgia.

Nu este clar ce s-a întamplat cu suspecții și nici cine este responsabil pentru acest incident.

Nivelul de alertă teroristă în Belgia rămâne la trei, în urma atentatului din luna martie de la aeroportul și metroul din Bruxelles și care s-a soldat cu 32 de decese.

Comenteaza aceasta stire

https://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2016/08/atac-cu-bomba-la-institutul-de-criminalistica-din-bruxelles-27805.jpghttps://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2016/08/atac-cu-bomba-la-institutul-de-criminalistica-din-bruxelles-27805-300x300.jpgrootstireaActualitate/Esential
...

Preluat de la romania ntv