loading…

Poliția a transmis că informațiile privind presupusele focuri de armă nu s-au confirmat, fiind vorba doar de “zgomote puternice”. Ancheta rămâne să stabilească originea acestor zgomote, notează BBC News online.

Operațiunile normale pe aeroport au fost reluate, interdicția de aterizare fiind ridicată după confirmarea faptului că a fost vorba doar de o alarmă falsă.

Forțele de ordine au anunțat că anchetează un incident de securitate la aeroportul internațional din Los Angeles, după ce a fost sesizată prezența unui posibil atacator înarmat în incinta aeroportului, relatează The Associated Press online.

Poliția spune că cercetează toate terminalele, însă până la această oră nu există informații că ar fi fost trase focuri de armă sau ca cineva ar fi fost rănit.

Zeci de persoane au fost evacuate, iar poliția a închis traficul rutier în zona terminalelor.

Mai multe zboruri au fost trimise spre alte aeroporturi, momentan, traficul aerian fiind suspendat.

Poliția și departamentul de pompieri din Los Angeles au anunțat trimiterea mai multor echipaje la aeroport pentru a interveni în caz de necesitate.

Comenteaza aceasta stire

https://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2016/08/alerta-de-securitate-falsa-la-aeroportul-los-angeles-cauzata-de-zgomote-puternice-27808.jpghttps://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2016/08/alerta-de-securitate-falsa-la-aeroportul-los-angeles-cauzata-de-zgomote-puternice-27808-300x300.jpgrootstireaActualitate/Esential
...

Preluat de la romania ntv