loading…

Un camion încărcat cu pământ a luat foc, astăzi, după ce s-a ciocnit cu o mașină, pe DN67 D, în comuna gorjeană Runcu, șoferul mașinii mici fiind rănit ușor.

Camionul încărcat cu pământ s-a ciocnit cu un autoturism pe DN67 D, în comuna gorjeană Runcu, șoferul mașinii susținând că autocamionul a intrat pe contrasens și nu a mai putut evita impactul.

”Cele două autovehicule veneau din sensuri opuse, iar pe un drum îngust au intrat în coliziune frontală. Camionul s-a oprit într-un șanț și a luat foc, iar celălalt autoturism s-a oprit în stâlp. Șoferul autoturismul este rănit ușor”, a declarat purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliție Județean Gorj, Miruna Prejbeanu.

La locul accidentului au fost trimise două echipaje din cadrul Detașamentului de Pompieri Târgu-Jiu.

”Autocamionul a intrat în coliziune cu un autoturism, iar în urma impactului autocamionul a luat foc. Nu există pericol de explozie. Au fost trimise la fața locului o autospecială de stins incendii cu apă și spumă și una de descarcerare, cu opt subofițeri, însă nu a mai fost nevoie de descarcerare. Șoferul avea câteva zgârieturi”, a declarat Viorel Gâlmă, reprezentant al Inspectoratului pentru Situații de Urgență Gorj.

De cealaltă parte, șoferul autocamionului susține că celălalt șofer circula cu viteză și a pierdut controlul volanului, într-o curbă.

Comenteaza aceasta stire

https://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2016/08/accident-un-camion-incarcat-a-luat-foc-dupa-ce-s-a-ciocnit-cu-o-masina-27818.jpghttps://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2016/08/accident-un-camion-incarcat-a-luat-foc-dupa-ce-s-a-ciocnit-cu-o-masina-27818-300x300.jpgrootstireaActualitate/Esential
...

Preluat de la romania ntv