loading…

Două autoutilitare s-au ciocnit violent, după ce șoferul uneia dintre mașini s-a angajat într-o depășire riscantă. Autovehiculul condus de șoferul neatent a pătruns pe contrasens și a izbit frontal o altă autoutilitară care circula regulamentar, anunță jurnaldevrancea.ro.

Două persoane au rămas încarcerate, iar la locul accidentului au fost mobilizate mai multe echipaje de salvatori. Într-o primă fază, echipele de intervenție au anunțat că unul dintre șoferii implicați în accident a murit.

Medicii de la ambulanță au făcut însă eforturi supraomenești și până la urmă au reușit să-l resusciteze.

El este în continuare în stare gravă și a fost transportat la Spitalul Județean de Urgență Focșani.

În stare destul de gravă este și cel de-al doilea șofer, iar o a treia persoană , care era pasager într-una dintre mașini, a fost rănită ușor. Pe DN2 E85 nu s-a putut circula timp de câteva zeci de minute din cauza accidentului.

Comenteaza aceasta stire

https://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2016/08/accident-grav-un-barbat-declarat-initial-mort-a-fost-readus-la-viata-de-medici-27846.jpghttps://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2016/08/accident-grav-un-barbat-declarat-initial-mort-a-fost-readus-la-viata-de-medici-27846-300x300.jpgrootstireaActualitate/Esential
...

Preluat de la romania ntv