loading…

Cel puțin 35 de civili au murit în nordul Siriei în urma bombardamentelor armatei turce, în cea de-a cincea zi a ofensivei sale care urmărește, în același timp, îndepărtarea militanților Stat Islamic și oprirea expansiunii kurde la frontiera sa, potrivit Le Figaro online.

În urma bombardamentelor, duminică dimineața au murit el puțin 20 de civili, iar alți 50 au fost răniți în comuna Jeb el-Koussa, a declarat pentru AFP Abdel Rahmane, directorul Observatorului Sirian pentru Drepturile Omului (OSDO).

De asemenea, 15 civili au murit și 25 au fost răniți, majoritatea grav, în urma bombadramentelor turce în apropiere de satul al-Amarné, situat la sud de Jarabulus, a mai anunțat OSDO.

La rândul său, armata turcă a anunțat că a eliminat 25 de “teroriști” kurzi cu ajutorul raidurilor aeriene lansate în nordul Siriei.

Comenteaza aceasta stire

https://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2016/08/zeci-de-morti-in-urma-bombardamentelor-turce-in-siria-27796.jpghttps://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2016/08/zeci-de-morti-in-urma-bombardamentelor-turce-in-siria-27796-300x300.jpgrootstireaActualitate/Esential
...

Preluat de la romania ntv