Autor:
Ionel Dancu
| duminică, 28 august 2016 | 0 Comentarii
| 139 Vizualizari

Victor Ponta

Fostul premier Victor Ponta spune că se bucură, după cutremurul din Italia, că nimeni nu a ieşit să spună “Corupţia ucide” şi să ceară schimbarea Guvernului, aluzie la incendiul din Colectiv în urma căruia preşedintele Klaus Iohannis a cerut demisia Guvernului.

“Am vrut sa vad din presa italiana cum se pozitioneaza oamenii politici fata de aceasta tragedie (stiut fiind ca noi romanii semanam deseori cu fratii nostri din Peninsula ) – si m-am bucurat ( pentru Italia) sa vad ca niciunul nu a incercat sa foloseasca moartea oamenilor pentru un interes politic / niciunul nu a iesit a doua zi sa spuna “Coruptia ucide” ( desi ceva coruptie au si ei in tara lor minunata) / nimeni nu a sarit imediat sa ceara schimbarea Guvernului! Solidaritate si suferinta – fara a folosi tragediile pentru politica/ un exemplu important din partea Italiei”, a scris Ponta pe Facebook.

Peste 290 de oameni au murit într-un cutremur în Italia. Printre victime se numără, la momentul actual, 11 cetăţeni români, în timp ce alţi 14 sunt declaraţi dispăruţi.Tag-uri:
ponta, cutremur, italia, victor ponta, klaus iohannis, ponta iohannis, cutremur italia, italia cutremur

https://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2016/08/moment-de-cotitura-in-cariera-lui-victor-ponta-465x390-3.jpghttps://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2016/08/moment-de-cotitura-in-cariera-lui-victor-ponta-465x390-3-300x300.jpgrootstireaActualitate/EsentialPartide
Autor: Ionel Dancu | duminică, 28 august 2016 | 0 Comentarii | 139 Vizualizari Victor Ponta Fostul premier Victor Ponta spune că...

Preluat de la EVZ