loading…

Un suporter al echipei Everton a murit, ieri după-amiază, la vârsta de 51 de ani, după ce i s-a făcut rău în timpul meciului cu Stoke City, disputat pe Goodison Park, în etapa a treia din Premier League.

Clubul Everton anunță cu tristețe că fanul în vârstă de 51 de ani căruia i s-a făcut rău în timpul meciului de sâmbătă cu Stoke City a decedat la spital. Gândurile și rugăciunile tuturor de la club li se adresează familiei și prietenilor săi“, se arată într-un comunicat postat pe evertonfc.com, site-ul clubului englez.

Potrivit sursei citate, suporterului britanic, al cărui nume nu a fost dezvăluit, i s-a făcut rău la 15 minute de la startul reprizei a doua a meciului Everton – Stoke City, scor 1-0. Acesta a primit îngrijiri medicale pe stadion, după care a fost dus cu ambulanța la un spital din Liverpool, dar starea sa era una critică și a murit în scurt timp. Englezii nu au precizat însă cauza decesului.

Comenteaza aceasta stire

https://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2016/08/un-suporter-englez-a-murit-dupa-ce-i-s-a-facut-rau-in-timpul-unei-partide-din-premier-league-27791.jpghttps://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2016/08/un-suporter-englez-a-murit-dupa-ce-i-s-a-facut-rau-in-timpul-unei-partide-din-premier-league-27791-300x300.jpgrootstireaActualitate/Esential
...

Preluat de la romania ntv