loading…

Un avion al companiei Southwest Airlines, care efectua o cursă între orașele americane New Orleans și Orlando, a fost nevoit să aterizeze de urgență, ieri, după ce un motor al său s-a defectat și a explodat în zbor, relatează The Mirror.

A fost o explozie puternică. Era fum“, a declarat o pasageră prin telefon pentru KOCO 5. “Am văzut bucăți din avion zburând prin aer”, a adăugat ea.

Piloții au reușit să stabilizeze avionul și apoi le-au spus pasagerilor că unul dintre motoare s-a defectat, a adăugat ea. Avionul a efectuat apoi o aterizare de urgență în orașul Pensacola din Florida.

Aceasta a mai spus, citată de airlive.net, că avionul a început să coboare rapid și că au căzut măștile de oxigen.

Potrivit unui purtător de cuvânt al companiei aeriene, informațiile preliminare indică faptul că nimeni dintre cei 99 de pasageri și cinci membri ai echipajului nu a fost rănit.

Comenteaza aceasta stire

https://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2016/08/un-avion-a-aterizat-de-urgenta-in-florida-dupa-ce-un-motor-a-explodat-in-zbor-27787.jpghttps://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2016/08/un-avion-a-aterizat-de-urgenta-in-florida-dupa-ce-un-motor-a-explodat-in-zbor-27787-300x300.jpgrootstireaActualitate/Esential
...

Preluat de la romania ntv