Autor:
Daniel Măgureanu
| duminică, 28 august 2016 | 4 Comentarii
| 1464 Vizualizari

Klaus Iohannis, alături de Carmen Iohannis

A fost sau nu a fost Klaus Iohannis în Germania, în vacanţă, aşa cum s-a transmis într-un comunicat de presă al Preşedinţiei României, la 17 august? Pentru a lămuri acest subiect care a luat amploare sâmbătă, după ce un telespectator ar fi trimis la Antena 3 o fotografie în care Klaus Iohannis apărea pe aeroportul din Palma de Mallorca, EVZ a vorbit cu tatăl liderului de la Cotroceni, Gustav Heinz Iohannis.


CITEŞTE ŞI: Klaus Iohannis a fost PRINS CU MINCIUNA. Deşi a anunţat că va merge în VACANŢĂ LA PĂRINŢI în Germania, preşedintele României a fost SURPRINS pe un aeroport din Insulele BALEARE | FOTO ÎN ARTICOL

Preşedintele României, Klaus Iohannis, ar fi indus în eroare opinia publică în momentul în care a anunţat că a plecat în vacanţă la părinţii lui, în Germania. CITIŢI DETALII AICI.


Astfel, Gustav Heinz Johannis, stabilit de mulţi ani în Germania, a declarat că nu confirmă dacă fiul său l-a vizitat în această lună şi că nu ştia ceva despre acest subiect, întrucât atât el, cât şi soţia, nu urmăresc programele televiziunii Antena 3.

Nu vă confirm nimic. Eu nu dau în general infomaţii asupra fiului meu şi aşa că indiferent ce ar fi, răspunsul meu este negativ. Pe noi nu prea ne interesează Antena 3. Când vedem ceva din România, vedem altfel, dar Antena 3, exclusiv, nu. Nu dau relaţii (n.r. – despre vacanţa preşedintelui Klaus Iohannis). Vă mulţumesc pentru interesul dumneavoastră şi vă urez o zi frumoasă”, a fost reacţia tatălui preşedintelui României.

În cursul zilei de sâmbătă, 27 august 2016, Evenimentul Zilei a solicitat Administraţiei Prezidenţiale un punct de vedere cu privire la concediul preşedintelui Klaus Iohannis, însă nici până la această oră nu am primit un răspuns.


CITEŞTE ŞI: PAS CU PAS ÎN ÎNTREAGA LUME. Vacanţele de LUX ale familiei Iohannis: din Florida până pe “Insulele celor fericiţi”

Preşedintele Klaus Iohannis şi Prima Doamnă, Carmen Iohannis, s-au întors dintr-o “deplasare privată” de opt zile în Germania, aceasta fiind a cincea vacanţă a şefului statului în mai puţin de doi ani de mandat. CITIŢI DETALII AICI.


Tag-uri:
klaus iohannis, iohannis, carmen iohannis, tatal lui klaus iohannis, tata iohannis, vacanta klaus iohannis, Gustav Heinz Johannis, vacanta cuplu iohannis, presedintele romaniei, presedinte romania, klaus iohannis presedinte, insulele baleare, baleare insule

https://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2016/08/iohannis-465x390.jpghttps://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2016/08/iohannis-465x390-300x300.jpgrootstireaActualitate/EsentialPolitica
Autor: Daniel Măgureanu | duminică, 28 august 2016 | 4 Comentarii | 1464 Vizualizari Klaus Iohannis, alături de Carmen Iohannis A fost...

Preluat de la EVZ