loading…

Tânărul de 23 de ani din București care a provocat, miercuri, un accident mortal, a fugit de la locul accidentului, iar ieri seara a fost lăsat în libertate, va fi audiat din nou în această după-amiază, au declarat surse judiciare citate de agenția Mediafax.

Surse judiciare citate de agenție arată că, audierile vor fi reluate astăzi, la Parchetul de pe lângă Judecătoria Sectorului 3 din Capitală. Potivit sursei citate, tânărul și-a recunoscut faptele în timpul audierilor care au avut loc ieri.

Mai multe informații aici: MOBILIZARE PE FACEBOOK. Un șofer de 23 de ani care a omorât un pieton a fost prins după apelul lui Godină: ‘Ieri ați fost polițiști. Și unii chiar foarte buni’

Ieriseară, bărbatul în vârstă de 23 de ani, care a condus miercuri fără permis și a produs un accident mortal după care a fugit de la locul accidentului, a fost lăsat în libertate după ce un procuror de la Parchetul de pe lângă Judecătoria Sectorului 3 a decis că nu se impune o măsură preventivă.

Procurorul nu a propus arestarea preventivă a șoferului, astfel că acesta a plecat acasă liber ca pasărea cerului. Frustrant! Incredibil de frustrant pentru toți cei care au muncit la acest caz. Cam acestea sunt momentele în care simți că cineva își bate joc de munca ta“, a transmis și polițistul Marian Godină, cel care a publicat imediat după accident, pe pagina sa de Facebook, un apel către oamenii care recunosc autoturismul implicat în accident să anunțe Poliția Rutieră.

În urma accidentului produs, la data de 24 august, pe strada Energeticienilor din București, o femeie a decedat. Tânărul care a provocat accidentul a părăsit locul accidentului fără acordul polițiștilor. Ulterior, bărbatul a fost reținut pentru 24 de ore. După verificări s-a stabilit că acesta nu avea permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule.

Comenteaza aceasta stire

https://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2016/08/tanarul-care-a-ucis-o-femeie-si-a-fugit-fiind-prins-de-godina-cu-ajutorul-internautilor-si-eliberat-de-procuror-va-fi-reaudiat-27786.jpghttps://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2016/08/tanarul-care-a-ucis-o-femeie-si-a-fugit-fiind-prins-de-godina-cu-ajutorul-internautilor-si-eliberat-de-procuror-va-fi-reaudiat-27786-300x300.jpgrootstireaActualitate/Esential
...

Preluat de la romania ntv