loading…

Doi piloți, angajați ai companiei aeriene United Airlines, suspectați că se aflau în stare de ebrietate, au fost arestați ieri pe aeroportul din orașul scoțian Glasgow înainte de a începe zborul spre orașul Newark din statul american New Jersey, a anunțat poliția, citată de The New York Times.

La bordul aeronavei se aflau 141 de pasageri.

Compania aeriană a confirmat arestarea pe aeroportul din Glasgow a piloților în vârstă de 45 și 35 de ani.

Poliția din Scoția a anunțat că cei doi trebuie să se prezinte luni la un tribunal din Paisley, o suburbie a orașului Glasgow, pentru acuzații legate de încălcarea legilor britanice privind siguranța transportului.

United Airlines a anuțat că zborul de la Glasgow spre Newark a suferit o întârziere de 10 ore în timp ce erau căutați piloți care să îi înlocuiască pe cei doi.

Comenteaza aceasta stire

https://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2016/08/socant-doi-piloti-arestati-pe-aeroport-cand-incercau-sa-se-urce-beti-in-carlinga-avionului-cu-141-pasageri-27795.jpghttps://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2016/08/socant-doi-piloti-arestati-pe-aeroport-cand-incercau-sa-se-urce-beti-in-carlinga-avionului-cu-141-pasageri-27795-300x300.jpgrootstireaActualitate/Esential
...

Preluat de la romania ntv