loading…

Circulația rutieră pe autostrada A2 București – Constanța se desfășoară îngreunat pe tronsonul kilometric 144 – 160, între localitățile Fetești și Cernavodă, din cauza ploii torențiale, transmite Centrul Infotrafic al Poliției Române.

Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliției Române informează că din cauza ploii torențiale, circulația rutieră pe autostrada A2 București – Constanța se desfășoară îngreunat pe tronsonul kilometric 144 – 160, între localitățile Fetești și Cernavodă. Condițiile meteorologice determină reducerea vizibilității pe carosabil sub 50 de metri“, se arată într-o informare a Poliției Române.

Pentru a evita implicarea în evenimente nedorite, polițiștii îi sfătuiesc pe conducătorii auto să reducă viteza de deplasare și să manifeste prudență sporită la volan.

Comenteaza aceasta stire

https://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2016/08/ploaie-torentiala-pe-autostrada-soarelui-intre-fetesti-si-cernavoda-traficul-ingreunat-27794.jpghttps://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2016/08/ploaie-torentiala-pe-autostrada-soarelui-intre-fetesti-si-cernavoda-traficul-ingreunat-27794-300x300.jpgrootstireaActualitate/Esential
...

Preluat de la romania ntv