Autor:
Bianca Zaharescu
| duminică, 28 august 2016 | 0 Comentarii
| 81 Vizualizari

O maşină a EXPLODAT la FOCŞANI

O maşină parcată pe o stradă din Focşani a explodat şi a fost distrusă în totalitate, din cauza – spun autorităţile – folosirii intenţionate a unei surse e aprindere, informează Agerpres.

În urma exploziei nu s-au înregistrat victime şi nici pagube materiale, cu excepţia ferestrelor unui cabinet stomatologic din apropiere, a declarat pentru Agerpres purtătorul de cuvânt al Ispectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Vrancea, Paul Bândar.

Surse din cadrul anchetei spun ca incendiul a fost provocat, in interiorul autoturismului distrus gasindu-se resturi dintr-o sticla cu o bucata de material, dupa metoda cocktail-ului Molotov.

Proprietarul masinii, Adrian Antonescu, a declarat politistilor ca nu ştie cine i-ar fi putut incendia maşina, dar le-a spus că în urmă cu patru luni a fost atacat pe scara blocului unde locuieşte de doi indivizi ce purtau cagule, care l-au bătut.

”Efectuam verificari in vederea identificarii posibililor autori si stabilirii imprejurarilor comiterii faptelor”, a precizat subcomisar Bogdan Toader, purtator de cuvant al Inspectoratului de Politie JudeteanTag-uri:
ISU Vrancea, explozie masina, explozie focsani, incendiu focsani, adrian antonescu, IPJ Vrancea, bogdan toader

https://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2016/08/newsbvro-465x390.jpghttps://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2016/08/newsbvro-465x390-300x300.jpgrootstireaActualitate/EsentialActualitate
Autor: Bianca Zaharescu | duminică, 28 august 2016 | 0 Comentarii | 81 Vizualizari O maşină a EXPLODAT la FOCŞANI O maşină...

Preluat de la EVZ