loading…

Germanul Nico Rosberg, pilotul Mercedes, a câștigat, astăzi, Marele Premiu de Formula 1 al Belgiei, pe circuitul de la Spa-Francorchamps. Australianul Daniel Ricciardo (Red Bull) s-a clasat pe doi, iar britanicul Lewis Hamilton (Mercedes) a completat podiumul.

După 44 de tururi, Nico Rosberg a fost cronometrat cu timpul final de 1:44:51.058. Ricciardo a fost la 14 secunde distanță de învingător, în timp ce Hamilton a venit la 28 de secunde în urma coechipierului său de la Mercedes.

Nico Rosberg a avut un parcurs fără greșeală, în condițiile în care a plecat din pole position. Însă Lewis Hamilton și Fernando Alonso au fost performerii acestei curse, având în vedere că au pornit de pe ultimele poziții.

Hamilton (Mercedes), campionul mondial din ultimii doi ani, a plecat de pe ultimul loc al grilei, după ce a fost sancționat cu o retrogradare de 55 de locuri. Britanicul a folosit alt motor pentru monopostul său.

Comenteaza aceasta stire

https://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2016/08/nico-rosberg-a-castigat-marele-premiu-de-formula-1-al-belgiei-27798.jpghttps://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2016/08/nico-rosberg-a-castigat-marele-premiu-de-formula-1-al-belgiei-27798-300x300.jpgrootstireaActualitate/Esential
...

Preluat de la romania ntv