Autor:
Ionel Dancu
| duminică, 28 august 2016 | 0 Comentarii
| 64 Vizualizari

Preşedintele PSD, Liviu Dragnea, a declarat că fostul premier Victor Ponta nu va pleca la alt partid şi nu ştie de vreo intenţie a acestuia de a pleca din ţară.

“Nu e liber de contract. Nu e transferabil. Eu nu cred in nicio stire, niciun zvon, nu cred ca va face lucrul asta, cum nu cred ca dupa alegeri Ponta trebuie sa ramana doar deputat si atat, este un om in care PSD a investit mult, sper ca experienta lui sa fie folosita dupa alegeri. Ponta are de castigat in PSD”, a spus Dragnea la Antena 3. Cu privire la o eventuala plecare a lui Ponta din tara, Dragnea a raspuns: “Poate sa fie o gluma, poate sa nu fie o gluma, nu mi-a spus”.

SCENARIUL CARE ZGUDUIE PSD: VICTOR PONTA RUPE PARTIDUL

“De dimineata Antena 3 ma tot transfera la alt Partid. Am vazut ca ieri m-a transferat RTV si acum citesc la un mare “analizator” ca de fapt ma mut la Iohannis! Evident ca doar nu o sa strice stirea si sa ma intrebe si pe mine daca e adevarat sau nu! Asa ca o sa explic pe intelesul microbistilor – eu la alta echipa din tara nu ma prea tenteaza un transfer. Dar daca am o oferta de la o echipa mare din Europa care joaca si in Champions League nu zic nu. Sa vedem cat cere PSD la transfer (ca doar nu ma dau asa liber de contract)”, a scris recent Victor Ponta pe Facebook.


Tag-uri:
dragnea ponta, transfer

https://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2016/08/liviu-dragnea-ponta-47-nd-465x390.jpghttps://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2016/08/liviu-dragnea-ponta-47-nd-465x390-300x300.jpgrootstireaActualitate/EsentialPartide
Autor: Ionel Dancu | duminică, 28 august 2016 | 0 Comentarii | 64 Vizualizari Preşedintele PSD, Liviu Dragnea, a declarat că...

Preluat de la EVZ