Autor:
Laura Ionescu
| duminică, 28 august 2016 | 0 Comentarii
| 0 Vizualizari

Premierul Dacian Ciolos

Ministerul Transporturilor pregătește finalizarea șoselei ocolitoare a Sucevei, pentru care bugetul este asigurat, a anunțat ieri premierul Dacian Cioloș, citat de Agerpres.

“Ministerul Transporturilor pregătește finalizarea șoselei ocolitoare a Sucevei, care mai are circa 15% din lungime să fie finalizată. Din păcate, e un proiect care a fost dus până la 85%. Apoi a fost întrerupt timp de 3-4 ani. Avem resursele financiare să-l finalizăm și Ministerul Transporturilor lucrează la organizarea licitației pentru ca până la sfârșitul anului viitor (…) să putem finaliza acest proiect”, a spus Cioloș, în timpul unei vizite efectuate alături de premierul polonez Beata Szydlo în județul Suceava.

Potrivit lui Cioloș, în Master Plan este prinsă și o altă șosea. “Este prinsă și șoseaua cu patru benzi care pleacă de aici din Nord până spre București, unde la fel avem intenția să începem lucrările anul viitor”, a mai spus Cioloș.

Tag-uri:
Ministerul Transporturilor, Dacian Cioloș, Beata Szydlo, Master Plan Transporturi, centura ocolitoare Suceava

https://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2016/08/dacian-ciolos-465x390-4.jpghttps://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2016/08/dacian-ciolos-465x390-4-300x300.jpgrootstireaActualitate/EsentialEconomie
Autor: Laura Ionescu | duminică, 28 august 2016 | 0 Comentarii | 0 Vizualizari Premierul Dacian Ciolos Ministerul Transporturilor pregătește finalizarea șoselei...

Preluat de la EVZ