loading…

Încă din luna mai, Angelina Jolie a devenit profesoară la London School of Economics în cadrul programului de master „Femei, Pace și Securitate”.

Urmare a acestui fapt, Melanne Verveer, directoare a aceluiași program de master la Universitatea Georgetown (unde, printre alții, au studiat Bill Clinton și Bradley Cooper) și-a exprimat intenția de a se întâlni cu actrița pentru a-i propune o colaborare. Și lucrurile se pare că s-au concretizat. Conform site-ului „US Weekly”, în viitorul apropiat soția lui Brad Pitt va preda și la Georgetown.

Melanne Verveer: „Am fost încântată s-o întâlnesc pe Angelina Jolie și să discutăm despre cum am putea colabora pentru a aborda același program pe care-l derulează în Anglia și de partea cealaltă a Atlanticului”.

Cariera didactică a Angelinei Jolie vine ca o urmare firească a faptului că ea este de ceva vreme Trimis Special al Înaltului Comisariat ONU pentru refugiați. Dar, mai ales, actrița a dovedit în timp, prin atitudinile și pozițiile sale publice, că este o militantă dedicată în lupta pentru drepturile femeilor.

În ultimul timp, Angelina Jolie pare să se țină cât mai departe de rumoarea și de agitația de la Hollywood – nu cu mult timp în urmă, actrița a refuzat un rol principal într-o nouă adaptare cinematografică a romanului „Crima din Orient Express”, chiar dacă acesta i-ar fi oferit posibilitatea să intre în pielea aceluiași personaj întruchipat cu ani în urmă de o actriță legendară: Lauren Bacall.

Comenteaza aceasta stire

https://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2016/08/angelina-jolie-isi-schimba-meseria-actrita-va-preda-la-o-prestigioasa-universitate-americana-27788.jpghttps://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2016/08/angelina-jolie-isi-schimba-meseria-actrita-va-preda-la-o-prestigioasa-universitate-americana-27788-300x300.jpgrootstireaActualitate/Esential
...

Preluat de la romania ntv