Autor:
Daniel Teodoreanu
| sâmbătă, 27 august 2016 | 0 Comentarii
| 113 Vizualizari

PEDOFILIE CU REPETIŢIE cu o fetiţă de 4 ani

Un pedofil de 44 de ani a stârnit dezgustul unei ţări întregi după ce le-a putut face unor fetiţe de 4 şi 6 ani. În cele din urmă, poliţiltii l-au prins pe Cristian Costraş, care la 44 de ani mai are la activ încă o condamnare pentru pedofilie.

Bestia şi-a ales victimele în localitatea Dancu (judeţul Iaşi), când se întorcea cu bicicleta după o tură serioasă într-una dintre cârciumile din zonă. Confom bzi.ro, la data de 20 august, el a abuzat două verişoare ce se jucau în apropierea blocului în care locuiau. Agresorul le-a propus să se ţină după bicicleta lui până au ajuns într-un loc mai ferit, în care le-a batjocorit.

În cele din urmă, Costraş a fost prins cu ajutorul capturilor de la camerele video amplasate la o farmacie. “Am înţeles că s-a reîntors în Bosia în urmă cu câteva săptămâni. El nefigurând în evidenţele noastre, nu am avut cum avea un control asupra lui, unde merge şi ce face. Acum am auzit că este autorul violului celor două fetiţe. O persoană normală şi echilibrată psihic nu poate să facă aşa ceva. Mi se pare ceva oribil”, a declarat Gheorghe Putină, administratorul Primăriei Ungheni.

Nu este prima data când Costraş violează o fetiţă. Când avea 29 de ani, în 1999, el a abuzat sexual o fetiţă de numai 12 ani. Atunci a fost condamnat la 17 ani închisoare. Era a doua pedeapsă penală, deoarece a mai fost condamnat la 8 ani pentru o tâlhărie comisă în judeţul Hunedoara.

Tag-uri:
Cristian Costraş, Cristian Costraş pedofil, pedofil iasi, pedofil danca, costras pedofil iasi

https://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2016/08/pedofilie-cu-repetitie-cu-o-fetita-de-4-ani-465x390.jpghttps://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2016/08/pedofilie-cu-repetitie-cu-o-fetita-de-4-ani-465x390-300x300.jpgrootstireaActualitate/EsentialJustiţie
Autor: Daniel Teodoreanu | sâmbătă, 27 august 2016 | 0 Comentarii | 113 Vizualizari PEDOFILIE CU REPETIŢIE cu o fetiţă de...

Preluat de la EVZ