loading…

George Becali, finanțatorul echipei FC Steaua București a anunțat, astăzi, că la ora 13:00 urmează să aibă o întâlnire cu reprezentanți ai clubului belgian Anderlecht Bruxelles pentru a negocia transferul lui Nicolae Stanciu.

Anderlecht nu renunță la transferul lui Stanciu, iar belgienii au trimis o delegație la București, pentru a discuta cu Becali. Acesta nu este însă convins că îl va vinde pe Stanciu, spunând că vrea 10 milioane de euro, și susține că mai așteaptă și alte răspunsuri pentru căpitanul roș-albaștrilor.

“Urmează să vină cei de la Anderlecht, pe la ora 13:00. Le-am spus că nu-l vând, dar totuși ei vor să vină. Îi primesc, la ora 13:00 o să vină reprezentanții de la Anderlecht ca să discutăm. La mine, când sunt situații din acestea… știți cum e. Rugăciune. Le-am spus că nu discut fără 10 milioane.

Exact aceeași situație cum a fost cu Chipciu. Ei au venit cu 1,5 milioane, dar le-am spus că fără trei 3,5 milioane nu-l dau. Tot așa, că vor să vină să discutăm. Au insistat foarte mult. Au durat negocierile aproape o lună de zile. Credeți că dacă nu aveam și alte oferte mă țineam eu așa, bățos. Mai sunt și altele, aștept din alte părți sume mai mari.

Au dreptate belgienii, dacă dau 10 milioane, Stanciu e la ei acum. Eu n-am primit, încă, răspunsul de la fondul de investiții englez. Pentru ce să mă grăbesc. Dar dacă dau cei de la Anderlecht 10 milioane de euro, la revedere, îl dau și gata. Acum fotbalul e o nebunie. Ați văzut la ce prețuri s-a ajuns. Eu nu cer 20, 30, 40… 80 de milioane”, a declarat George Becali la DigiSport.

Patronul Stelei a anunțat și în ce condiții îi poate trimite înapoi pe De Amorim și Boldrin, după ce Dani Coman a declarat că se gândește să facă o ofertă de răscumpărare. Becali spune că vrea două milioane de euro, în condițiile în care el a plătit un milion de euro: “Nu este frumos acum, că ei s-au calificat, să mai plusez pentru Alibec. Dacă vor să-l vândă, să spună, poate mai cresc și eu oferta. Dacă îmi dau două milioane pe De Amorim și Boldrin îi dau înapoi la Astra, dar jucătorii nu vor vrea să se întoarcă”, a conchis finanțatorul stelist.

https://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2016/08/george-becali-finantator-fc-steaua-urmeaza-sa-vina-cei-de-la-anderlecht-sa-negociem-pentru-stanciu-27759.jpghttps://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2016/08/george-becali-finantator-fc-steaua-urmeaza-sa-vina-cei-de-la-anderlecht-sa-negociem-pentru-stanciu-27759-300x300.jpgrootstireaActualitate/Esential
loading... ...

Preluat de la romania ntv