loading…

Diego Maradona, fostul jucător legendar și antrenor al naționalei Argentinei, și-a recunoscut, într-un final, fiul nelegitim de 29 de ani, Diego Junior, născut în urma unei scurte povești de dragoste între starul argentinian și Cristina Sinagra.

Pe lângă cele două fiice, Maradona are un fiu neligitim, născut în urmă cu 29 de ani, însă, în jurul acestuia s-a creat o întreagă controversă de-a lungul timpului. Într-un final, Diego Maradona a recunoscut că Diego jr este fiul său, însă a spus că nu se află pe aceeași treaptă cu Dalma și Giannina.

În 2005, Diego Maradona a fost obligat să-și recunoască fiul, după ce Diego jr. a intentat un proces împotriva tatălui său biologic. Cu toate acestea, relațiile dintre cei doi au rămas reci. Maradona a revenit însă la sentimente mai bune și joi s-a întâlnit cu Diego jr.

”Sunt fericit că m-am întâlnit cu fiul meu. Mulți îl iubesc, seamănă cu mine”, a declarat legendarul fotbalist, citat de Mirror.

Comenteaza aceasta stire

https://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2016/08/diego-maradona-si-a-recunoscut-fiul-nelegitim-in-varsta-de-29-de-ani-27761.jpghttps://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2016/08/diego-maradona-si-a-recunoscut-fiul-nelegitim-in-varsta-de-29-de-ani-27761-300x300.jpgrootstireaActualitate/Esential
...

Preluat de la romania ntv