Autor:
Daniel Teodoreanu
| sâmbătă, 27 august 2016 | 0 Comentarii
| 138 Vizualizari

Subiectul adevăratei vacanţe în care a plecat preşedintele României, Klaus Iohannis, a atras atenţia presei româneşti.

Jurnaliştii de la Antena 3 au publicat duminică o imagine despre care susţin că l-ar arăta pe preşedintele Klaus Iohannis pe aeroportul din Palma de Mallorca, în condiţiile în care Preşedinţia a transmis într-un comunicat că acesta plecase în Germania, pentru a se relaxa. Rămâne de văzut care va fi reacţia administraţiei prezindenţiale în legătură cu destinaţia de lux din Spania.

Mallorca este una dintre cele mai căutate destinaţii de vacanţă din lume şi totodată cea mai mare insula a Spaniei. Înconjurată de apele Mării Mediterane, Mallorca a schimbat destinul localnicilor oraşului din anii ’50, când turismul a cunoscut o dezvoltare fulminantă în zonă.

Peisajele de vis ale insulei, exotismul locurilor, cele peste 2.400 restaurante, baruri sau cafenele completează farmecul acestui loc unde se spune că oricine revine măcar o dată în viaţă.

Partea de nord a insulei propune o vedere impresionantă: munţii stâncoşi (Serra de Tramuntana or Tramuntana range) se întâlnesc neaşteptat cu marea. Apele albastre-verzui ale Golfului Palma sunt excelente pentru cei care vor să încerce emoţia scufundărilor.

Cine apreciază echitaţia sau ciclismul montan pe teren stâncos va avea tot ce doreşte pe această insulă unică, ce oferă multe posibilităţi şi romanticilor, care se pot plimba prin Puerto Deportivo sau de-a lungul falezei.

Şi cei pasionaţi de viaţa de noapte au multe variante datorită cluburilor în care se simte tenta adevăratelor petreceri latino.

În timpul zilei, Catedrala Gotică, ridicată încă din secolul al XIII-lea, domină golful şi reprezintă o altă atracţie importantă a zonei.

Tag-uri:
klaus iohannis, iohannis, iohannis vacanta, iohannis germania, iohannis palma de mallorca, palma de mallorca

https://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2016/08/f-1_163-465x390.jpghttps://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2016/08/f-1_163-465x390-300x300.jpgrootstireaActualitate/EsentialPolitica
Autor: Daniel Teodoreanu | sâmbătă, 27 august 2016 | 0 Comentarii | 138 Vizualizari Cum SE PUTEA DISTRA Klaus Iohannis la...

Preluat de la EVZ