Autor:
Mircea Marian
| sâmbătă, 27 august 2016 | 0 Comentarii
| 310 Vizualizari

Comisia SRI, care se activează când acest Serviciu are probleme de imaginernFOTO: NICU DÎRDÎIAC

Este cea mai cunoscută și, probabil, cea mai controversată comisie parlamentară. De ani întregi, publicul îi suspectează pe membrii ei că sunt controlați de acest Serviciu și acționează doar ca o unitate de relații publice a SRI.

De ani întregi se cere întărirea controlului civil asupra SRI. Cu toate acestea, nici un partid nu a încercat să-i schimbe pe membrii comisiei, deși din ea fac parte personaje extrem de controversate și fără nici o pregătire pentru a gestiona chestiuni atât de sensibile. În ultimii patru ani, comisia nu a emis nici un punct de vedere critic la adresa SRI. Oficial, comisia este condusă de Georgian Pop (PSD), un sociolog care a intrat în politică după ce, timp de opt ani, a fost consilierul lui Viorel Hrebenciuc. În spatele său se află însă câteva din cele mai controversate nume ale politicii românești, de la eternul senator Atilla Verestoy la Sebastian Ghiță și Teodor Atanasiu.

Continuarea pe premium.evz.ro

Premium.evz.ro este platforma cu plată a site-ului „Evenimentul zilei”, cuprinzând o selecție exclusivă de materiale de presă de calitate.

Tag-uri:
daniel savu, sri, spioni, alde pnl, Atilla Verestoy, udmr, cnsas, securitate, psd, partid politic

https://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2016/08/10-sri-nd-465x390.jpghttps://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2016/08/10-sri-nd-465x390-300x300.jpgrootstireaActualitate/EsentialPolitica
Autor: Mircea Marian | sâmbătă, 27 august 2016 | 0 Comentarii | 310 Vizualizari Comisia SRI, care se activează când acest...

Preluat de la EVZ