loading…

Ungaria va întări gardul ridicat la frontiera cu Serbia, în contextul temerilor legate de o posibilă reizbucnire a crizei refugiaților în eventualitatea eșuării acordului UE-Turcia pentru limitarea imigrației, a anunțat premierul ungar Viktor Orban, relatează MTI.

Noua barieră care urmează să fie instalată de autoritățile ungare va utiliza cele mai noi tehnologii și va putea să oprească sute de mii de persoane în cazul în care acest lucru este necesar, a mai spus Orban, în cadrul unui interviu acordat postului public Radio Kossuth.

Orban a mai adăugat că liderii europeni ar trebui să respingă schema UE de redistribuire obligatorie a imigranților, despre care a declarat că este o “o măsură greșită privind migrația a birocraților de la Bruxelles.”

Premierul ungar a mai declarat că Budapesta trebuie să se pregătească pentru cazul în care acordul dintre UE și Turcia privind limitarea migrației va eșua.

“Atunci, dacă nu va merge cu cuvinte frumoase, va trebui să-i oprim cu forța și o vom face”, a precizat Orban, potrivit Reuters online.

Comenteaza aceasta stire

https://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2016/08/ungaria-va-consolida-gardul-ridicat-la-frontiera-cu-serbia-27700.jpghttps://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2016/08/ungaria-va-consolida-gardul-ridicat-la-frontiera-cu-serbia-27700-300x300.jpgrootstireaActualitate/Esential
...

Preluat de la romania ntv