Autor:
Otilia Matei
| vineri, 26 august 2016 | 4 Comentarii
| 548 Vizualizari

Nicolas Sarkozy

Fostul preşedinte al Franţei şi actualul candidat pentru aceeaşi funcţie a declarat că reuniunile de familie din partea refugiaţilor ar trebui suspendate până când Uniunea Europeană pregăteşte legi clare privind imigraţia, transmite Express.co.uk.

Sarkozy a explicat că situaţia din Hexagon este deosebit de gravă, iar scopul său prim este acela de a reinstaura autoritatea franceză şi să apere interesele republicii. Politicianul a mai declarat că ţara sa are nevoie de o conducere energică şi determinată, care poate pune piciorul în prag pentru a remedia situaţia actuală. 

Dacă voi fi ales preşedinte, Franţa va renegocia Articolul 8 al Convenţiei pentru Apărarea Drepturilor Omului, privind reuiunea familiilor. În lumina ultimelor evenimente, care au schimbat dinamica Europei, este un aspect de care trebuie să avem grijă.

Republica trebuie să fie mai fermă când vine vorba de imigranţii care ajung în Franţa pentru a-şi cere cetăţenia franceză. Aceasta este o strategie pentru a obţine anumite drepturi.

Un străin ar trebui să aibă doar beneficii sociale după ce a trăit aici mai bine de 5 ani. Şi ar trebui să stea în Franţa cel puţin 10 ani înainte de a solicita cetăţenia. Copiii imigranţilor ar trebui să înveţe, întâi să vorbească limba ţării noastre şi mai apoi şi altele. 

Dacă un străin dă dovadă că nu se poate integra, atunci nu ar trebui să i se ofeer cetăţenia. Oamenii nu pot spune că vor să fie francezi, dar în felul lor. Nu. 

De asemenea, fostul ;ef de stat a mai adăugat faptul că cetăţenia dobândită prin naştere a francezilor care provin din părinţi imigranţi cu cazier ar trebui retrasă, la fel şi dacă se dovedeşte că familia a venit în ţară în mod ilegal.Tag-uri:
Nicolas Sarkozy, criza imigrantilor, cetatie franceza, ue, bloc comunitar, cetatenie, noi reguli pentru cetatenia franceza, hexagonul si refugiatii

https://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2016/08/nicolas-sarkozy-world-economic-forum-annual-meeting-2011-465x390.jpghttps://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2016/08/nicolas-sarkozy-world-economic-forum-annual-meeting-2011-465x390-300x300.jpgrootstireaActualitate/EsentialInternaţional
Autor: Otilia Matei | vineri, 26 august 2016 | 4 Comentarii | 548 Vizualizari Nicolas Sarkozy Fostul preşedinte al Franţei şi actualul...

Preluat de la EVZ