Autor:
Petrisor Cana Georgeta Petrovici | vineri, 26 august 2016 | 0 Comentarii
| 10 Vizualizari

Membrii filierei românești ai rețelei de trafic de migranți, prinși după cinci anirnFOTOGRAFII: ADRIAN PÎCLIȘAN

Filmul unei acțiuni care a debutat în anul 2011 s-a încheiat, joi, cu prinderea a doi polițiști de frontieră și a unuia de la DGA. Cei trei făceau parte dintr-o rețea internațională de trafic de migranți, condusă de un palestinian și coordonată, în România, de o femeie.

Opt percheziții, care au avut loc, joi, în județul Arad, i-a adunat, la sediul DIICOT, pe românii care au făcut parte dintr-o vastă rețea de trafic de imigranți, dinspre Asia spre Europa de Vest. Printre aceștia se numără subcomisarul Sergiu Mârza, de la Biroul de Combatere a Infracționalității Transfrontaliere – Poliția de Frontieră Arad, Traian Ciul, fost polițist de frontieră, dar și un lucrător de la Direcția Generală Anticorupție (DGA).

Continuarea pe premium.evz.ro

Premium.evz.ro este platforma cu plată a site-ului „Evenimentul zilei”, cuprinzând o selecție exclusivă de materiale de presă de calitate.

Tag-uri:
traian ciul, dga, politisti de frontiera, perchezitii, arad

https://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2016/08/14-traficanti-dga-465x390.jpghttps://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2016/08/14-traficanti-dga-465x390-300x300.jpgrootstireaActualitate/EsentialJustiţie
Autor: Petrisor Cana ,  Georgeta Petrovici | vineri, 26 august 2016 | 0 Comentarii | 10 Vizualizari Membrii filierei românești ai rețelei de...

Preluat de la EVZ