Bărbatul care l-ar fi omorât pe tânărul suporter dinamovist în vârstă de 18 ani din Capitală după meciul de sâmbătă seară dintre Dinamo și Steaua București a fost arestat preventiv pentru 30 de zile, decizia Tribunalului București nefiind definitivă, dar executorie.

Alexandru Badea, în vârstă de 25 de ani, a fost arestat sub acuzația de omor, decizia fiind luată de către judecătorii de la Tribunalul București.

În timpul audierilor, bărbatul a recunoscut că a avut un conflict cu suporterul dinamovist și că l-a lovit cu un baston telescopic în cap.

După audieri, Alexandru Badea a fost condus de o echipă de polițiști de la Serviciul Omoruri pentru recunoaștere în locul unde s-a petrecut agresiunea, intersecția bulverdelor Constantin Brâncuși și Nicolae Grigorescu din sectorul 3 al Capitalei.

În fapt, acestuia i s-a reținut că a lovit victima cu un obiect contondent la nivelul capului iar ca urmare a leziunilor suferite aceasta a decedat pe 24 august anul curent, la Spitalul Sfântul Pantelimon. Incidentul s-a produs pe fondul unei rivalități între suporterii a două echipe de fotbal din București“, a declarat Adrian Obadă, subcomisar la Poliția Capitalei -Serviciul Omoruri.

Presupusul autor al omorului de după derby-ul Dinamo București-Steaua Bucureși este agent de pază și locuiește în zona unde a avut loc bătaia, potrivit surselor apropiate anchetei.

Un suporter în vârstă de 18 de ani al echipei de fotbal Dinamo București a fost ucis după derby-ul cu Steaua București, de sâmbătă, din etapa a 5-a din Liga 1.

Adrian Daniel Matei, din București, și-a pierdut viața, miercuri, la Spitalul Sf. Pantelimon din Capitală, acolo unde se afla în comă.

Se întorcea de la meci cu un prieten și s-a băgat să ajute un alt fan al lui Dinamo care era bătut de steliști. Atunci a primit o sticlă în cap, l-au dus la spital în comă și a murit”, a declarat pentru ProSport un apropiat al victimei.

Adrian Daniel Matei era jucător de hochei pe iarbă la echipa CS Antilopa și elev în clasa a 12-a la Liceul Anghel Saligny.

rootstireaActualitate/Esential
Bărbatul care l-ar fi omorât pe tânărul suporter dinamovist în vârstă de 18 ani din Capitală după meciul de sâmbătă seară dintre Dinamo și Steaua București a fost arestat preventiv pentru 30 de zile, decizia Tribunalului București nefiind definitivă, dar executorie. Alexandru Badea, în vârstă de 25 de ani, a...

Preluat de la romania ntv