loading…

Ministerul Sănătății a anunțat că a început deja o evaluare a unităților sanitare de stat pentru a vedea cât sunt de rezistente la un seism.

Autoritățile verifică întreaga infrastructură astfel încât să afle la ce pericole ar fi supuși pacienții și medicii în momentul în care ar avea loc un cutremur similar celui din Italia. Guvernul a semnat recent un memorandum pentru construirea unei noi clădiri pentru Institutul de Boli Cardiovasculare. Imobilul are un risc seismic de gradul doi. Totodată,

Executivul a făcut un prim pas și pentru construcția unei noi aripi a Spitalului de Copii „Marie Curie” și reabilitarea corpului vechi.

Deciziile recente vin după ce în urma cutremurului din Italia, autoritățile din peninsulă au început o anchetă pentru omor multiplu din culpă după prăbușirea a sute de clădiri, unele dintre ele, consolidate recent.

Comenteaza aceasta stire

https://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2016/08/ministerul-sanatatii-a-inceput-evaluarea-spitalelor-cu-risc-seismic-27710.jpghttps://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2016/08/ministerul-sanatatii-a-inceput-evaluarea-spitalelor-cu-risc-seismic-27710-300x300.jpgrootstireaActualitate/Esential
...

Preluat de la romania ntv