Autor:
Ana Petrescu
| vineri, 26 august 2016 | 0 Comentarii
| 5 Vizualizari

Vicepreședintele PNL Mihai Voicu

Liga Aleșilor Locali a reunit, ieri, la Brașov, peste câteva zeci de liberali din toată țara. Majoritatea primarilor și membrilor PNL care activează în administrația locală aveau un aer casual, purtând cămăși, veste sau chiar tricouri sport asortați mai mult sau mai puțin cu niște pantaloni în preponderență de culoare neagră sau bleumarin.

Cum intrai în hotel și treceai de hol, puteai observa că cei mai mulți așteptau la mesele de vizavi de recepția hotelului Piatra Mare, unde sunt cazați. Doi dintre ei urcau debusolați scările, iar unul îl întreba, pierdut, pe celălalt: „Unde sunt sălile?”. Printre primii veniți a fost vicepreședintele PNL Mihai Voicu (foto), care era parcă proaspăt venit din vacanță. În blugi, cu teniși asortați, o cămașă galben pai și un pulover gri pe umeri, părea că abia a terminat o drumeție pe munte, la sfârșitul unei zi de vară însorite. Zâmbitor, a întâmpinat pe toată lumea, dar nu a dorit să dea declarații de presă. Sarcina a revenit copreședintelui PNL, Vasile Blaga, care a răspuns rapid la întrebările jurnaliștilor.

Continuarea pe premium.evz.ro

Premium.evz.ro este platforma cu plată a site-ului „Evenimentul zilei”, cuprinzând o selecție exclusivă de materiale de presă de calitate.

Tag-uri:
PNL, tehnocraţi, Vasile Blaga, munte, vârf de munte, Liga Aleşilor Locali, Braşov, liberali, membri PNL, Mihai Voicu

https://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2016/08/clipboard01_327-465x390.jpghttps://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2016/08/clipboard01_327-465x390-300x300.jpgrootstireaActualitate/EsentialPartide
Autor: Ana Petrescu | vineri, 26 august 2016 | 0 Comentarii | 5 Vizualizari Vicepreședintele PNL Mihai Voicu Liga Aleșilor Locali a...

Preluat de la EVZ