loading…

Geert Wilders, liderul formațiunii de extremă-dreapta Partidul Libertății (PVV), promite “dezislamizarea Olandei” dacă va deveni premier în 2017, pledând pentru închiderea moscheilor și pentru interzicerea migrației din țări musulmane, informează publicațiile Die Welt și Express.

În contextul în care Partidul Libertății conduce în sondajele de opinie efectuate înaintea scrutinului legislativ programat în Olanda, Geert Wilders a prezentat un program electoral în care promite “dezislamizarea” țării.

Programul politic prevede închiderea moscheilor și a școlilor musulmane, interzicerea Coranului și a vălului islamic.

Wilders promite că în Olanda nu vor mai veni imigranți din țări musulmane și ar vrea închiderea centrelor pentru refugiați din Olanda.

Pe fondul nemulțumirii electoratului față de gestionarea imigrației, Partidul Libertății (PVV, populist, de extremă-dreapta) este pe primul loc în sondajele de opinie, fiind creditat cu obținerea a 35 de locuri în Parlamentul de 150 de membri.

Comenteaza aceasta stire

https://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2016/08/extrema-dreapta-din-olanda-promite-deislamizarea-tarii-in-cazul-victoriei-in-alegeri-27734.jpghttps://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2016/08/extrema-dreapta-din-olanda-promite-deislamizarea-tarii-in-cazul-victoriei-in-alegeri-27734-300x300.jpgrootstireaActualitate/Esential
...

Preluat de la romania ntv