loading…

Cel puțin o persoană și-a pierdut viața și alte patru au fost rănite, dintre care două se află în stare gravă, într-o explozie la un centru sportiv din orașul belgian Chimay, a anunțat Centrul de criză din Belgia, relatează Reuters, conform agerpres.ro.

”Este probabil o explozie provocată de acumulare de gaz”, a declarat un oficial pentru Reuters, adăugând că nu există niciun indiciu despre un atac militant.

Media locale au semnalat că explozia s-a produs după mijlocul nopții (22.00 GMT) la un centru sportiv ‘Le Chalon’ din Chimay, în apropiere de granița cu Franța, când cinci persoane se aflu încă în interiorul clădirii. O parte din clădirea centrului a fost distrusă.

Belgia și Franța precum și alte țări europene se află în stare de alertă după atacurile de la Paris și Bruxelles revendicate, în ultimul an, de gruparea jihadistă Stat Islamic.

Comenteaza aceasta stire

https://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2016/08/explozie-la-un-centru-sportiv-din-belgia-un-mort-si-patru-raniti-27694.jpghttps://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2016/08/explozie-la-un-centru-sportiv-din-belgia-un-mort-si-patru-raniti-27694-300x300.jpgrootstireaActualitate/Esential
...

Preluat de la romania ntv