loading…

Sute de mașini au ocupat parcarea hotelului din Poiana Brașov, acolo unde are loc astăzi Liga Aleșilor Locali a PNL. Aleșii au uitat însă de bunele maniere și au parcat pe unde au apucat. Mulți și-au lăsat mașinile chiar pe spațiul verde.

Liga Aleșilor Locali a PNL s-a reunit astăzi la Poiana Brașov, pentru prima dată după alegerile locale din acest an, urmând ca printre temele de discuție de la această ședință să se numere regimul incompatibilităților sau salarizarea aleșilor locali.

La acest eveniment participă aproximativ 600 de aleși locali din toată țara, dar și lideri de filiale, parlamentari și europarlamentari. De asemenea, în cadrul ședinței vor fi ales noul președinte al Ligii Aleșilor Locali.

Galerie foto

Comenteaza aceasta stire

https://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2016/08/aglomeratie-mare-la-liga-alesilor-locali-a-pnl-alesii-si-au-lasat-masinile-parcate-pe-iarba-foto-27704.jpghttps://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2016/08/aglomeratie-mare-la-liga-alesilor-locali-a-pnl-alesii-si-au-lasat-masinile-parcate-pe-iarba-foto-27704-300x300.jpgrootstireaActualitate/Esential
...

Preluat de la romania ntv