Autor:
Daniel Teodoreanu
| vineri, 26 august 2016 | 0 Comentarii
| 34 Vizualizari

Dinu Patriciu si fosta sotie, Dana Patriciu

Luptă mare pentru fabuloasa avere rămasă după moartea lui Dinu Patriciu.

Conform spynews.ro, o instituţie finaciară din România a cerut sechestrarea bunurilor şi acţiunilor deţinute de Dinu Patriciu în cadrul mai multor companii cu sediul în străinătate.

Printre acestea se afllă şi acţiunile unei bănci din Georgia, Liberty Bank, a patra bancă din ţară. Patriciu a preluat controlul acesteia în septembrie 2009 şi conform presei financiare, partener de afaceri i-a fost fostul premier al Georgiei, Lado Gurgenidze.

Instituţia financiară din România încearcă să execute silit averea familiei Patriciu după ce în 2010 a creditat Mic.ro. afacere care a intrat în faliment. De asemenea, la Tribunalul Bucureşti, o societate de leasing a dat-o în judecată pe Dana Patriciu, din cauza unui contract în care Mic.ro a beneficiat de 131 de maşini ce au funcţionat ca magazile mobile. 

Dinu Patriciu si fosta sotie, Dana PatriciuTag-uri:
dinu patriciu, dana patriciu, avere dinu patriciu, patriciu

https://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2016/08/dinu-patriciu-si-fosta-sotie-dana-patriciu-465x390.jpghttps://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2016/08/dinu-patriciu-si-fosta-sotie-dana-patriciu-465x390-300x300.jpgrootstireaActualitate/EsentialPanorama
Autor: Daniel Teodoreanu | vineri, 26 august 2016 | 0 Comentarii | 34 Vizualizari Dinu Patriciu si fosta sotie, Dana Patriciu ...

Preluat de la EVZ