loading…

Coloane de mașini s-au format, astăzi, la punctul de trecere a frontierei de pe autostrada Nădlac-Arad, unde se așteaptă chiar și o oră și jumătate pentru a ieși din țară, după ce mulți români își încheie concediile și se întorc la locurile de muncă din străinătate.

Câteva sute de mașini așteaptă să iasă din țară prin punctul de trecere a frontierei Nădlac II, de pe autostrada Nădlac-Arad, deoarece mulți români care muncesc în vestul Europei se întorc la locurile de muncă.

Polițiștii de frontieră susțin că au luat măsuri speciale pentru a face față aglomerației, iar vineri se lucrează pe șase benzi de ieșire din țară.

Totodată, pe sensul de intrare în țară nu este aglomerație, mașinile mici așteptând circa 20 de minute.

Pentru evitarea aglomerației, Poliția de Frontieră Arad recomandă participanților la trafic tranzitarea tuturor punctelor de frontieră existente la granița cu Ungaria.

În județul Arad sunt patru puncte auto de trecere a frontierei, la Nădlac pe DN7, la Nădlac pe autostradă, la Turnu și Vărșand.

În județul Timiș se poate trece în Ungaria pe la Cenad, în județul Bihor pe la Salonta, Borș, Valea lui Mihai și Săcuieni, iar în Satu Mare pe la Urziceni și Petea.

Comenteaza aceasta stire

https://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2016/08/coloane-de-masini-la-iesirea-din-tara-prin-nadlac-ii-se-asteapta-chiar-si-o-ora-si-jumatate-27702.jpghttps://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2016/08/coloane-de-masini-la-iesirea-din-tara-prin-nadlac-ii-se-asteapta-chiar-si-o-ora-si-jumatate-27702-300x300.jpgrootstireaActualitate/Esential
...

Preluat de la romania ntv