Autor:
Daniel Teodoreanu
| vineri, 26 august 2016 | 0 Comentarii
| 390 Vizualizari

Cazul IEŞENILOR BĂTUŢI chiar ÎN FAŢA POLIŢIŞTILOR

Amănunte revoltătoare au ieşit la suprafaţă despre cazul ieşenilor bătuţi cu bestialitate în faţa poliţiştilor, care teoretic se află în slujba cetăţeanului.

R.B. (39 de ani) este martorul care a filmat totul şi care a declarat, în exclusivitate pentru evz.ro, cum s-a ajuns la scenele care au revoltat o întreagă ţară şi care totodată au arătat cât de greşită este atitudinea unor poliţişti din Iaşi faţă de fapte penale.

“Am venit din Norvegia şi am ieşit în oraş cu vecinii mei din Iaşi. Fusesem cu nişte zile în urmă la restaurantul KFC din incinta complexului Palas şi atunci am fost servit cu două aripioare bune şi cu majoritatea arse. De data asta, am făcut comanda şi am aşteptat, dar a durat foarte mult. Am băut şi o bere şi tot nu era gata comanda pentru noi, aşa că i-am spus fetei de la casierie să aibă grijă ca măcar de data asta să nu ne mai dea arsuri. De aici au început discuţiile. La un moment dat au apărut cei de la paza şi protecţia complexului”, a spus ieşeanul care între timp s-a întors la muncă în Norvegia.

“Noi ne-am cerut banii înapoi şi am spus că nu plecăm de acolo până nu ne primim banii. Atunci, aşa cum se vede şi în filmare, unul dintre bodyguarzi a început să lovească şi să ne înjure. Imediat ne-am retras în stradă şi eu am fost cel care a sunat la 112. Când au sosit, poliţiştii au vrut să îi ia pe vecinii mei să discute în complex împreună cu bodyguarzii. Atunci eu le-am spus celor din grupul nostru să nu meargă pentru că vom fi bătuţi iarăşi. Când a auzit, unul dintre poliţişti ne-a asigurat că aşa ceva nu se va întâmpla pentru că el este de la Poliţie, nu de la Poliţia Locală. S-a văzut… Ne-au bătut în faţa lor şi n-au zis nimic”, a declarat R.B.

Ieşeanul a spus că băiatul lovit mai grav îşi va scoate certificat medico-legal, pentru a o ataşa plângerii penale pe care au depus-o victimele agresiunilor. R.B. a mai susţinut că odată ajunşi la secţie, poliţiştii au încercat să îi convingă pe el şi pe vecinii lui să se împace cu agresorii, pentru că “n-are rost şi aşa e cel mai bine”. Bărbatul care a filmat scenele nu a ţinut cont de “recomandările” poliţiştilor şi a mers inclusiv la Parchetul de pe lângă Tribunalul Iaşi, unde a discutat cu procurorii. Aceştia l-au sfătuit să le trimită înregistrările cu agresiunile bodyguarzilor şi apoi să facă o plângere împotriva acestora. R.B. este decis să meargă până la capăt cu acţiunea, mai ales că în trecut bunica sa a fost victima infractorilor ce folosesc “metoda accidentul”. Femeia a fost păcălită şi le-a dat borfaşilor aproximativ 3.000 de lei.

Tag-uri:
ieseni batuti de politisti, pumni bodyguarzi iasi, kfc iasi, kfc iasi palas, scandal kfc palas iasi, scandal iasi, video scandal iasi, Remus Bejan, Tribunalul Ia

https://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2016/08/cazul-iesenilor-batuti-chiar-in-fata-politistilor-465x390.jpghttps://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2016/08/cazul-iesenilor-batuti-chiar-in-fata-politistilor-465x390-300x300.jpgrootstireaActualitate/EsentialJustiţie
Autor: Daniel Teodoreanu | vineri, 26 august 2016 | 0 Comentarii | 390 Vizualizari Cazul IEŞENILOR BĂTUŢI chiar ÎN FAŢA POLIŢIŞTILOR ...

Preluat de la EVZ