loading…

Conducerea KMG International, proprietara rafinăriei Petromidia, a decis ca ziua de mâine să fie una de doliu pentru toți angajații societății, în memoria colegului care și-a pierdut viața în incendiul de luni.

Informații despre tragedie aici: INCENDIU LA RAFINĂRIA PETROMIDIA! Patru persoane arse, două intoxicate – planul roșu de intervenții activat! GALERIE FOTO

INFORMARE KMG International.

În urma recentelor evenimente petrecute în cadrul rafinăriei Petromidia, în semn de prețuire și respect pentru colegul nostru decedat, toți angajații KMG International vor ține o zi de doliu în data de 26.08.2016.

Întregul colectiv al companiei și-a manifestat tot suportul pentru colegii implicați în incendiu și vom continua să fim alături de familiile tuturor celor afectați în aceste momente grele.

Compania va acorda un ajutor financiar familiilor colegilor răniți, iar departamentul de resurse umane susține pregătirile necesare procesiunii de înmormântare.

Angajații din Constanța și cei din București au manifestat o puternică solidaritate în cadrul  acțiunii de donare de sânge organizată cu sprijinul Centrului de Transfuzii.

Dorim să transmitem aprecierea noastră tuturor celor care s-au gândit la noi și ne-au fost alături.

Departamentul de comunicare și relații publice, Grupul KMG International

Comenteaza aceasta stire

https://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2016/08/zi-de-doliu-maine-la-rafinaria-petromidia-in-memoria-victimei-incendiului-de-luni-27681.jpghttps://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2016/08/zi-de-doliu-maine-la-rafinaria-petromidia-in-memoria-victimei-incendiului-de-luni-27681-300x300.jpgrootstireaActualitate/Esential
...

Preluat de la romania ntv