loading…

Șase persoane sunt anchetate de oamenii legii după ce au fost prinse în timp ce-și confecționau jointuri în Vama Veche și Costinești.

Jandarmii Grupării Mobile Constanța care se aflau în misiune de asigurare a ordinii și siguranței publice în stațiunea Costinești și Vama Veche, au surprins șase persoane cu vârste cuprinse între 18 și 22 ani, care-și confecționau jointuri. La vederea militarilor, tinerii au început să se agite, au aruncat pe jos țigaretele, au mărit ritmul de mers și au încercat să dispară în mulțime. Au fost somați, s-au oprit și li s-a făcut controlul corporal sumar și al bunurilor pe care le dețineau.

Militarii au mai găsit asupra acestora, patru pliculețe autosigilante transparente cu fragmente vegetale galben-verzui sub formă de muguri, un comprimat de culoare verde și două cutii metalice (grindere) de confecționat țigarete.

Pliculețele autosigilante cu fragmente vegetale sub formă de mugure, țigaretele și cutiile metalice găsite asupra lor vor fi predate Brigăzii de Combatere a Criminalității Organizate Constanța, în vederea continuării cercetărilor.

Comenteaza aceasta stire

https://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2016/08/tineri-prinsi-in-vama-veche-si-costinesti-in-timp-ce-fumau-joint-uri-27654.jpghttps://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2016/08/tineri-prinsi-in-vama-veche-si-costinesti-in-timp-ce-fumau-joint-uri-27654-300x300.jpgrootstireaActualitate/Esential
...

Preluat de la romania ntv