loading…

Cele trei persoane rănite luni seara în incendiul de la rafinăria Petromidia din Năvodari, care sunt internate la Spitalul de Arși și la Spitalul Bagdasar-Arseni din Capitală, au o evoluție pozitivă, a anunțat Ministerul Sănătății.

Evoluția pacientului rănit în incendiul de la Petromidia, internat la Spitalul Bagdasar-Arseni din Capitală, este în general pozitivă, a informat astăzi Ministerul Sănătății.

Știrea inițială: EXPLOZIE LA RAFINĂRIA PETROMIDIA! Două rezervoare de azot au sărit în aer! Patru persoane arse, două intoxicate – planul roșu de intervenții activat! GALERIE FOTO

Bărbatul este stabil și în continuare intubat. Leziunile căilor respiratorii sunt serioase. Joi vor fi efectuate un control CT și o bronhoscopie urmând să se decidă conduita terapeutică ulterioară”, se arată în informare.

De asemenea, ambii pacienți de la Spitalul de Arși sunt în stare generală bună și stabili hemodinamic.

În cursul zilei de miercuri a fost executată în Blocul Operator procedura de debridare enzimatică. Pacienții sunt pansați și evaluați zilnic”, mai precizează ministerul.

Un alt bărbat, de 48 de ani, rănit tot în incendiul de la Petromidia, a murit marți dimineață în urma leziunilor foarte grave suferite, având arsuri pe 90% din suprafața corpului.

Inspecția Muncii va iniția, începând cu data de 29 august 2016, o acțiune de control în toate unitățile de prelucrare a țițeiului din țară.

Comenteaza aceasta stire

https://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2016/08/ranitii-in-urma-incendiului-de-la-petromidia-au-o-stare-generala-buna-27668.jpghttps://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2016/08/ranitii-in-urma-incendiului-de-la-petromidia-au-o-stare-generala-buna-27668-300x300.jpgrootstireaActualitate/Esential
...

Preluat de la romania ntv