loading…

Opt percheziții ale Inspectoratul Teritorial al Poliției de Frontieră Timișoara și DGA au loc, în această dimineață, în Arad, pentru destructurarea unei rețele de traficanți de migranți din care fac parte și doi polițiști de frontieră arădeni.

Potrivit anchetatorilor, membrii rețelei erau urmăriți încă din 2011, însă ancheta a fost sistată după ce o parte dintre ei au fost prinși traficând migranți de polițiștii din Ungaria.

Conform surselor citate, cei doi polițiști de frontieră arădeni ofereau protecție traficanților de persoane și se asigurau transportul persoanelor, ca antemergători, de la locul în care migranții erau cazați în Arad și până la frontieră.

Migranții erau racolați din centrele specializate și, după ce ajungeau în România prin Turcia și Bulgaria, erau preluați de un cetățean turc care se ocupa și de racolarea altora din centrele de refugiați de aici. Rețeaua, însă, era coordonată de un cetățean israelian din Palestina.

La finalul descinderilor, opt persoane vor fi aduse la sediul DIICOT Timișoara pentru audieri.

Comenteaza aceasta stire

https://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2016/08/perchezitii-la-o-retea-de-traficanti-de-migranti-doi-politisti-de-frontiera-implicati-27646.jpghttps://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2016/08/perchezitii-la-o-retea-de-traficanti-de-migranti-doi-politisti-de-frontiera-implicati-27646-300x300.jpgrootstireaActualitate/Esential
...

Preluat de la romania ntv