Autor:
Otilia Matei
| joi, 25 august 2016 | 0 Comentarii
| 223 Vizualizari

Sursă foto: ph-online.ro

Un joc banal între frăţiori s-a transformat într-o tragedie fără margini pentru o familie din comuna gălăţeană Independența, transmite ph-online.ro. O fetiţă de 6 ani şi-a ucis din greşeală frăţiorul, în timp ce se jucau în grădină.

Cei doi frăţiori se jucau în grădina casei cu un obiect, aparent, banal, un furtun cu apă în el. Băieţelul ţinea un capăt de furtun cu gura, iar fetiţa a suflat prin celălalt capăt, cu putere. Apa rămasă în furtun i-a rupt, pur şi simplu, plămânii copilului.

Mama minorilor a alertat imediat ambulanţa, însă nu a mai aşteptat echipajul medicilor şi a mers cu maşina proprie în întâmpinarea lor. Intervenţia echipajului medical a fost, însă, zadarnică. Băiatul nu a mai putut fi resuscitat. 

”A fost adus un băiat în vârstă de cinci ani din Independenţa. Era în moarte clinică. Se juca cu sora lui mai mare cu un capăt de furtun de circa 40+50cm pe care mai era apă, fusese  tăiat de la un furtun folosit la udatul grădinii. Cu presiune sora, de la capătul celălalt al furtunului, a suflat apă. Copilul mai mult ca sigur a făcut un edem pulmonar acut rapid instalat prin inundare cu apă a alveolelor. Practic a murit înecat. S-a resuscitat în ambulanţă, s-a continuat la spital încă 95 de minute. Nu a răspuns la nicio manevră şi s-a declarat decesul”, a relatat dr. Geta Badiu, Spitalul de Copii Galaţi.


Potrivit sursei citate, Protecţia Copilului Galaţi va face o anchetă socială la familie acasă, iar poliţiştii gălăţeni au deschis dosar penal pentru comiterea infracţiunii de ucidere din culpă.

Tag-uri:
galati, tragedie galati, tragedie, baietel ucis cu furtunul, furtun, crima galati, baietel ucis galati

https://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2016/08/tragedie-galati-465x390.jpghttps://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2016/08/tragedie-galati-465x390-300x300.jpgrootstireaActualitate/EsentialActualitate
Autor: Otilia Matei | joi, 25 august 2016 | 0 Comentarii | 223 Vizualizari Sursă foto: ph-online.ro Un joc banal între frăţiori...

Preluat de la EVZ