Autor:
Teodora Cimpoi
| joi, 25 august 2016 | 0 Comentarii
| 8 Vizualizari

Sonda petroliera – Sursa: OMV Petrom

Compania OMV Petrom a anunţat continuarea contractului de creștere a producției din zona Țicleni, județul Gorj, cu un nou partener: Expert Petroleum.

Acesta a preluat părțile sociale ale filialei din România a grupului Petrofac, partenerul iniţial în cadrul contractului de creştere a producţiei, și va continua operațiunile de extracţie și servicii aferente. 

OMV Petrom va rămâne unic titular al acordurilor de concesiune, deţinătorul producţiei de hidrocarburi şi al echipamentelor existente, precum şi titular al drepturilor şi obligaţiilor definite prin Legea Petrolului. 

Zăcămintele de țiței din zona Țicleni care fac obiectul contractului de creştere a producției sunt zăcăminte mature, aflate în exploatare de peste 60 de ani. 

Expert Petroleum este o companie specializată în exploatarea zăcămintelor mature din România, fiind partenerul OMV Petrom într-un contract similar, semnat în 2012, pentru creșterea producției din 13 zăcăminte din vestul României (zona Timiș).Tag-uri:
OMV Petrom, Ticleni, Petrofac, zacaminte petrolifere, Expert Petroleum

https://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2016/08/sonda-465x390.jpghttps://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2016/08/sonda-465x390-300x300.jpgrootstireaActualitate/EsentialEconomie
Autor: Teodora Cimpoi | joi, 25 august 2016 | 0 Comentarii | 8 Vizualizari Sonda petroliera - Sursa: OMV Petrom Compania OMV...

Preluat de la EVZ