loading…

Numărul românilor care sunt dați dispăruți în cutremurul din Italia a crescut de la 11 la 18, însă în continuare sunt cinci cetățeni români care și-au pierdut viața, potrivit ultimelor informații ale Ministerului Afacerilor Externe.

Potrivit sursei citate, numărul cetățenilor români răniți în cutremur a ajuns la 5, iar în ceea ce privește semnalările privind cetățenii români dați dispăruți, numărul cazurilor aflate în atenția Ministerului Afacerilor Externe este, până la acest moment, de 18 persoane.

Mai multe informații aici: ITALIA. Cinci români au murit, 4 sunt internați în spital – alte 18 persoane cu cetățenie română date dispărute în urma cutremurelor!

Verificările complexe sunt efectuate de echipele consulare mobile atât în baza informațiilor oficiale furnizate de către autoritățile italiene cât și a celor primite din partea familiilor celor dispăruți“, potrivit sursei citate.

Alți trei români și-au pierdut viața în cutremurul din Italia, bilanțul ajungând la cinci români morți, anunța MAE în cursul după-amiezii de joi. “Potrivit ultimelor informații obținute din Italia, a fost confirmat decesul altor trei cetățeni români în urma seismului survenit la data de 24 august 2016 pe teritoriul Italiei. Astfel, la acest moment, numărul cetățenilor români care și-au pierdut viața în urma cutremurului este de cinci persoane”, a precizat MAE într-un comunicat de presă.

De asemenea, ministerul anunța că sunt 11 persoane dispărute și că verificările sunt în curs de derulare.

Comenteaza aceasta stire

https://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2016/08/numarul-romanilor-disparuti-dupa-cutremurul-din-italia-a-ajuns-la-18-27684.jpghttps://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2016/08/numarul-romanilor-disparuti-dupa-cutremurul-din-italia-a-ajuns-la-18-27684-300x300.jpgrootstireaActualitate/Esential
...

Preluat de la romania ntv