loading…

Jucătoarele de tenis Monica Niculescu și Sania Mirza, favorite numărul 2 în proba de dublu a turneului WTA de la New Heaven, din Statele Unite ale Americii, au trecut în primul tur al competiției de cuplul american Louisa Chirico/Alison Riske, scor 6-0, 6-3.

Monica Niculescu și indianca Sania Mirza s-au impus în 53 de minute. În urma acestui succes, cele două sportive și-au asigurat un cec în valoare de 6.035 de dolari și câte 100 de puncte în clasamentul de dublu.

În sferturi, perechea româno-indiană va întâlni cuplul Daria Jurak/Anastasia Rodionova (Croația/Australia). Jurak și Rodionova o obținut calificarea în această rundă în urma unui succes în două seturi, 7-5, 6-4 cu Lara Arruabarrena-Vecino și Xenia Knoll, din Spania, respectiv Elveția.

Comenteaza aceasta stire

https://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2016/08/monica-niculescu-si-sania-mirza-s-au-calificat-in-sferturile-probei-de-dublu-la-new-heaven-27648.jpghttps://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2016/08/monica-niculescu-si-sania-mirza-s-au-calificat-in-sferturile-probei-de-dublu-la-new-heaven-27648-300x300.jpgrootstireaActualitate/Esential
...

Preluat de la romania ntv