loading…

Peste 250 de militari din Forțele Terestre Române aparținând Batalionul 33 Vânători de Munte „Posada”, participă în perioada 26 august – 16 septembrie 2016, la exercițiul multinațional Combined Resolve VII în Germania.

Aproximativ 3500 de militari din Armenia, Bosnia–Herțegovina, Belgia, Franța, Ungaria, Macedonia, Moldova, Muntenegru, Norvegia, Polonia, Serbia, Slovenia, Statele Unite ale Americii, Ucraina și România vor folosi facilitățile de instruire din Hohenfels și Grafenwöhr, în vederea asigurării nivelului de interoperabilitate necesar operațiilor întrunite.

Militarii Forțelor Terestre participă la Combined Resolve din anul 2014, vânătorii de munte argeșeni fiind a cincea structură românească instruită în Germania în cadrul acestui exercițiu. 

Principalele obiective de instruire sunt exersarea procedurilor de conducere a trupelor, repetarea procedurilor de operare standard, creșterea coeziunii trupelor, precum și perfecționarea deprinderilor în ducerea operațiilor în mediul internațional.

Prezența Forțelor Terestre Române la acest exercițiu reprezintă un bun prilej de a demonstra experiența acumulată, atât în poligoanele de instrucție cât și în teatrele de operații, dovedind, încă o dată, capacitatea Armatei României de a contribui la efortul militar al NATO.

Comenteaza aceasta stire

https://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2016/08/militari-romani-participa-la-exercitiul-multinational-combined-resolve-vii-din-germania-27674.jpghttps://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2016/08/militari-romani-participa-la-exercitiul-multinational-combined-resolve-vii-din-germania-27674-300x300.jpgrootstireaActualitate/Esential
...

Preluat de la romania ntv