Autor:
Carmen Vintilă
| joi, 25 august 2016 | 0 Comentarii
| 38 Vizualizari

Liviu Dragnea

Liderul PSD Liviu Dragnea a susţinut astăzi la Constanţa, că încep să crească bănuielile că stabilirea datei alegerilor parlamentare este un joc politic făcut de Guvern pentru PNL.

“Eu i-am spus-o şi premierului, şi nu i-am spus-o nici cu supărare, nici cu nervi, dar părerea mea este că aici face jocul PNL-ului. Este un joc prost, după părerea mea, pentru că PNL-ul nu aşa câştigă sau pierde alegerile, în funcţie de dată, dar este foarte greu să nu te gândeşti în condiţiile în care am văzut declaraţii publice ale unor membri ai Guvernului tehnocrat, care au început să facă politică şi să spună că vor să candideze sau vor candida pe listele PNL-ului. Ştiu că premierul Dacian Cioloş a schimbat câţiva secretari de stat numai pentru faptul că au fost la televizor la câteva emisiuni şi i s-a părut că au făcut politică. Şi eu am aprobat. Acum, când membri ai Guvernului fac lucrul ăsta, se pare că nu doreşte să-i schimbe. Deci încep să crească bănuielile că este un joc politic pentru PNL”, a declarat Dragnea, citat de Agerpres. 

Referitor la cele trei date propuse de Guvern pentru alegerile parlamentare – 27 noiembrie, 4 decembrie şi 11 decembrie, liderul PSD a afirmat că premierul Dacian Cioloş “înclină” pentru 11 decembrie. 

“Eu i-am spus că interesul nostru este ca la alegeri să se prezinte cât mai mulţi români şi eu cred că, cu cât mai mult înaintăm cu data către sfârşitul anului, cu atât mai mult este şansa între ghilimele ca românii să vină mai puţini la vot. 11 decembrie e o dată la care vremea se poate strica mult mai uşor (…) şi românii să nu poată veni la vot. Din punctul nostru de vedere, oricând hotărăşte să pună alegerile, 27 noiembrie, 4 decembrie, 11 decembrie, noi vom câştiga aceste alegeri. Dar am crezut, şi încă mai cred şi sper, că şi premierul Dacian Cioloş este interesat să existe condiţii bune pentru ca românii să se prezinte la vot. Nu cred în teoria cu minivacanţa care le taie apetitul românilor să vină la vot” , a mai spus Liviu Dragnea. 

Aflat astăzi la Chișinău, într-o vizită oficială, premierul Dacian Cioloş a declarat că săptămâna viitoare va face un anunţ cu privire la stabilirea datei la care vor fi organizate alegerile parlamentare din România, refuzând să ofere, însă, alte detalii.Tag-uri:
Liviu Dragnea, PSD, Dacian Ciolos, Guvern, data alegeri

https://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2016/08/06-dragnea-rzv-5652_1-465x390.jpghttps://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2016/08/06-dragnea-rzv-5652_1-465x390-300x300.jpgrootstireaActualitate/Esential
Autor: Carmen Vintilă | joi, 25 august 2016 | 0 Comentarii | 38 Vizualizari Liviu Dragnea Liderul PSD Liviu Dragnea a...

Preluat de la EVZ