loading…

Manevrele periculoase efectuate de nave militare iraniene în apropierea unui distrugător american ar fi putut conduce la escaladarea situației, avertizează un purtător de cuvânt al Forțelor Navale din SUA, citat de ziarul The Washington Post.

Apropierea navelor iraniene de un distrugător american care circula respectând reglementările internaționale, în ape neutre, risca să conducă la escaladarea situației“, a declarat William Urban, un purtător de cuvânt al Flotei a V-a a Statelor Unite.

Patru nave militare iraniene s-au apropiat în viteză, marți, de distrugătorul USS Nitze, în Strâmtoarea Ormuz din Golful Persic.

Echipajul distrugătorului USS Nitze a încercat să comunice cu navele iraniene, fără a primi răspuns, și a tras focuri de avertisment în direcția a două dintre ele.

Comenteaza aceasta stire

https://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2016/08/incident-naval-in-golful-persic-patru-nave-iraniene-au-asediat-un-distrugator-american-avertismentul-sua-27680.jpghttps://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2016/08/incident-naval-in-golful-persic-patru-nave-iraniene-au-asediat-un-distrugator-american-avertismentul-sua-27680-300x300.jpgrootstireaActualitate/Esential
...

Preluat de la romania ntv