Autor:
Ionel Dancu
| joi, 25 august 2016 | 0 Comentarii
| 4 Vizualizari

Victor Ponta nu se mai înțelege cu președintele PSD, Liviu Dragnea

Președintele Partidului România Unită (PRU), Bogdan Diaconu, a declarat pentru EVZ că și-ar dori ca fostul premier Victor Ponta să se înscrie în partidul său.

“Bineînțeles, orice politician sănătos la cap și l-ar dori pe Victor Ponta în partidul său”, a declarat Bogdan Diaconu pentru EVZ. Întrebat dacă Ponta va trece la PRU, Diaconu a râs și a spus: “Nu pot să zic decât că Victor Ponta a fost cel mai bun premier al României de la I.C.Brătianu încoace”.

Finul lui Victor Ponta, deputatul PSD Marius Manolache, a demisionat din partid și s-a înscris în PRU. Un fost deputat PSD din județul lui Victor Ponta, Camelia Khraibani, s-a înscris și ea în PRU. Fostul purtător de cuvânt al Guvernului Victor Ponta, Mirel Palada, a devenit și el directorul de comunicare și purtătorul de cuvânt al aceluiași Partid România Unită.

Președintele PRU, Bogdan Diaconu, este fost deputat PSD.

Pe scena politică circulă informația că Victor Ponta ia în calcul să plece din PSD sau să își înființeze un nou partid alături de o parte din parlamentarii PSD.

Tag-uri:
victor ponta pru, mirel palada pru, ponta diaconu

https://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2016/08/ponta-38_1-465x390.jpghttps://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2016/08/ponta-38_1-465x390-300x200.jpgrootstireaActualitate/EsentialPartide
Autor: Ionel Dancu | joi, 25 august 2016 | 0 Comentarii | 4 Vizualizari Victor Ponta nu se mai înțelege cu președintele...

Preluat de la EVZ