loading…

Președintele PSD, Liviu Dragnea, a declarat, astăzi, la Constanța, că organizarea alegerilor parlamentare mai aproape de sfârșitul anului crește șansele ca, la scrutin, să se prezinte mai puțini români, opinând că, dacă lucrurile ar sta așa, ar însemna că Cioloș “face jocul PNL-ului”.

Dragnea a susținut că 11 decembrie este o dată la care sunt șanse mai mari să ningă, condițiile meteorologice ducând la o prezență scăzută la vot.

“Interesul nostru este ca, la alegeri, să se prezinte cât mai mulți români și eu cred că, cu cât mai mult înaintăm cu data către sfârșitul anului, cu atât mai mult există șansa ca românii să vină mai puțini la vot. 11 decembrie e o dată în care vremea se poate schimba mult mai ușor, sunt șanse mai multe să ningă mai mult și românii să nu poată veni la vot. Din punctul nostru de vedere, oricând hototărăsc să pună alegerile – 27 noiembrie, 4 decembrie, 11 decembrie – noi vom câștiga aceste alegeri. Am crezut și încă mai cred că premierul Dacian Cioloș este interesat să existe condiții bune pentru ca românii să se prezinte la vot. Nu cred în teoria cu minivacanța, că le taie apetitul romanilor să vină la vot. Cei care vor să meargă la munte, în acea minivacanță, pot merge la munte și pe 9, 10 și 11 decembrie”, a declarat Liviu Dragnea.

Președintele PSD a mai spus că, în cazul în care data alegerilor va fi fixată de guvern mai aproape de sfârșitul anului, ar însemna că premierul Cioloș “face jocul PNL-ului”.

“Eu i-am spus și premierului, nu i-am spus cu supărare sau cu nervi, dar părerea mea este că, aici, face jocul PNL-ului, este un joc prost, după părerea mea, pentru că PNL nu așa câștigă sau pierde alegerile, în funcție de dată, dar este foarte greu să nu te gândești, în condițiile în care am văzut declarații publice cu membrii guvernului tehnocrat care au început să facă politică și să spună că vor să candideze sau că vor candida pe listele PNL. Știu că premierul Dacian Cioloș a schimbat câțiva secretari de stat, numai pentru faptul ca au aparut la televizor, în câteva emisiuni, și i s-a părut că au făcut politică, iar eu am aprobat toate astea. Dar acum, când membri ai guvernului fac chestia asta, se pare că nu dorește să-i schimbe”, a afirmat Dragnea.

Președintele PSD partică astăzi, la deschiderea lucrărilor Școlii Politice de vară a Femeilor Social Democrate, desfășurată la Pavilionul Expozițional din Constanța.

https://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2016/08/dragnea-despre-alegeri-parlamentare-pe-11-decembrie-ciolos-ar-face-jocul-pnl-ului-27669.jpghttps://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2016/08/dragnea-despre-alegeri-parlamentare-pe-11-decembrie-ciolos-ar-face-jocul-pnl-ului-27669-300x300.jpgrootstireaActualitate/Esential
loading... ...

Preluat de la romania ntv